Wat is opveren?

cropped-cropped-apex-veren_geel1.jpg

Opveren is een blog over loopbaanvragen, talentontwikkeling, werkloosheid en andere arbeidsmarktvraagstukken.

Mijn naam is Manon Erich. Ik ben een loopbaanadviseur met een focus op oriëntatie en arbeidsmarktbenadering. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de werving en selectie komen hierbij goed van pas. Maar dat alleen is niet genoeg. De wijze waarop mensen werk vinden, verandert in een rap tempo. Ik volg die ontwikkelingen nauwgezet, want juist dat vind ik enorm boeiend. Ik veer op van kreten als ‘data driven on boarding, video selection, dna-selection tooling en applicant journey’.

Loopbaanoriëntatie is een proces, wat voor mij onlosmakelijk verbonden is met het betreden van die arbeidsmarkt. Zowel intern als extern.

De meest relevante informatie verkrijg je door te netwerken. Online en offline. Ik help bij het vergroten van iemand zichtbaarheid en vindbaarheid en de vaardigheden die hierbij nodig zijn. Al jaren ben ik actief op social media en ik weet uit ervaring dat het je veel kan opleveren, mits je de bijbehorende wederkerigheid omarmt.

Het resultaat van mijn werk is een zelfredzame medewerker die met vertrouwen de hedendaagse arbeidsmarkt kan bewerken en met mijn begeleiding daadwerkelijk werk vindt. Net als in de sport gaan bij mij de handen in de lucht wanneer we scoren! Opveren, zo gezegd.

Mijn aanpak is praktisch, gericht op ervaringsleren en op samenwerken. Maar nog belangrijker; Wat ik doe en welke aanpak past, stem ik af op diegene aan mijn bureau. Een loopbaanoriëntatie is een maatwerk proces. Dat verschilt dus van persoon tot persoon.

Ben je benieuwd? Ik ga graag eens met je in gesprek, wanneer je voelt dat het tijd is voor iets anders. Via mijn website www.manonerich.nl of via LinkedIn kan je contact met me opnemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: