Modder; mijn luctor et emergo.

Morgen is het zo ver; mijn deelname aan een mudmasters. Twee jaar geleden zou ik al aan de start verschijnen. Gescheurde enkelbanden gooide destijds roet in het eten. Toen ik me vervolgens vorig jaar had aangemeld, kreeg ik om onverklaarbare redenen astmatische klachten. Ik kon plotseling geen kilometer meer rennen.

Dus drie x is scheepsrecht: morgen worstel ik me met 1000-en anderen door de Biddinghuizer modder.

En inderdaad, dat is niks bijzonders. Menigeen ging mij al voor en morgen ben ik ookbepaald niet alleen. Maar ik ben er trots op, want ik had de knuppel ook in het hoenderhok kunnen gooien, eventueel een ander doel kunnen zoeken. Of ik had gewoon blij kunnen zijn dat ik inmiddels weer met gemak kilometers kan hardlopen.

Er zijn altijd redenen om iets niet te doen. Soms kan het inderdaad niet anders en moet je jezelf er bij neerleggen. Maar niks is zo fijn om uiteindelijk toch je doel te bereiken.

Morgen vink ik dus iets van mijn lijstje af wat er al ruim 2,5 jaar op staat. En zo werkt het soms. De afbeelding over ‘de weg naar succes’ kennen we allemaal. Via die idiote omweg laat ik me morgen eindelijk in het water storten, over obstakels trekken en door de modder glijden.

En daar heb ik enorm veel zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: