Disclaimer

De informatie die ik op deze weblog publiceer, is mijn persoonlijke mening of visie. Dit geldt ook voor reacties van bezoekers. Aangezien ik vrijwel geen invloed kan uitoefenen op deze reacties komen deze geheel voor rekening van de betreffende bezoeker.

Ik behoud mij het recht voor om reacties te weigeren. Niet relevante reacties, reacties met een commerciële boodschap, reacties welke discriminerend of aanstootgevend zijn of waarbij anderszins fatsoensnormen worden overschreden worden door mij verwijderd.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de op deze weblog geplaatste informatie of adviezen. Het opvolgen van adviezen op deze website geschiedt geheel op eigen risico en verantwoording van de lezer van dit weblog. Voor de eventuele schade die door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van informatie op dit weblog aanvaard ik geen aansprakelijkheid.

In verband met de conceptfase waarin deze disclaimer zich bevindt behoud ik mij het recht voor deze disclaimer naar eigen inzicht, of na gedegen inhoudelijke feedback te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd en zijn met onmiddellijke ingang en terugwerkend van kracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: